Wake Up Rotterdam

Wake Up is een internationaal netwerk van jonge mensen, geïnspireerd door het boeddhisme, die de wereld een beetje mooier maakt door wakker te worden in het hier & nu.

 

Wake Up Rotterdam komt elke donderdagavond samen bij The Monkies. De bijeenkomsten bestaan afwisselend uit verschillende activiteiten zoals (geleide) meditatie, loop meditatie, het delen van ervaringen, zingen en het bekijken van lezingen.

De avonden worden gezamenlijk gedragen en als je wilt is er dan ook de ruimte iets bij te dragen dat bij je past. Bijvoorbeeld door een onderdeel van de avond te begeleiden, koekjes mee te nemen of muziek te laten horen die je raakt…

Voor nieuwe mensen die nog niet bekend zijn met Wake Up en meditatie is er elke eerste donderdag van de maand een avond waar we meer aandacht besteden aan uitleg en introductie. Het leukste is om gewoon langs te komen, maar als je eerst wat meer wil lezen over ons kan dat hier.

Tijd: van 19:30 tot 22.00 uur

Locatie: Noordvest 23, Schiedam

We houden iedereen op de hoogte via een wekelijkse email, waarvoor je je hier kunt inschrijven: http://eepurl.com/bejT8j

Wil je meer informatie of een keer een avond meedoen?
Stuur dan een mailtje naar rotterdam@wkup.nl

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.