Laden Evenementen

evenement

Cosmic Singing Circle @ Yogatemple Alphen a/d Rhijn

vrijdag 12 oktober 2018
om 19:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
vrijdag 12 oktober 2018
Tijd:
19:00 - 22:15
Kosten:
€25
Website:

Organisatoren

Cosmic Circle
Muzikind
yogatemple

Beschrijving

Wees welkom bij een nieuwe zangcirkel door Cosmic bij de Yogatemple in Alphen a/d Rhijn🎵

💛 Cosmic Singing? 💛
Tijdens de zangcirkels van Cosmic Circle nodigen we liefde, aanwezigheid, eenvoud en verbinding uit in de cirkel. Het is een combinatie van kirtan, mantra zingen, een concert, een heilzaam klankbad, meditatie en stembevrijding. Het is dit alles en toch ook helemaal anders. Geen cirkel is hetzelfde, iedere cirkel is een unieke nieuwe ervaring.

Eline en Sefrijn nodigen je uit te zakken in je lichaam. Aanwezig te zijn in je hart. En zowel jezelf als elkaar te verwelkomen met alles wat daar is. Geluk, verdriet, ontspanning, angst… Alles mag er zijn. De cirkel is een veilige plek voor ons allemaal. Waar we vanuit nieuwsgierigheid en met liefdevolle aandacht kunnen onderzoeken wat zich aandient.

🔆 Klinkt leuk, maar wat gaan we doen? 🔆
Het programma is nooit hetzelfde, iedere cirkel is uniek en afgestemd op de betreffende avond en aanwezige personen. De liedjes die we zingen zijn simpel; Boeddhistische gebeden, Hindoeïstische mantra’s, Rainbow liedjes, Sjamanistische geluiden, Zen poëzie. We zingen dezelfde tekst vaak voor wel 10 minuten. Dit geeft de mogelijkheid te zakken in de tekst, melodie, harmonie en het ritme. Na het zingen zijn we even stil, zodat je na kan voelen wat dit met je doet. Soms begeleiden we een Aom-bad of maken ruimte voor vrije stemexpressie.
We eindigen de avond met een klankontspanning waarbij er voor je gespeeld wordt door de muzikanten.

💙 Waarom zou ik mee willen doen? 💙
Enkele ervaringen die deelnemers achteraf noemen: geluk, verbinding, liefde, vrede, ontspanning, levend, ecstatisch, omhuld, warm, voldaan.

💚 Voor wie? 💚
Iedereen is welkom in de cirkel; beginners en experts, jong en oud. Je hebt geen ervaring met muziek en/of zingen nodig om mee te kunnen doen. Er is plek voor iedereen zoals die nu is!

Vragen? Stuur ons een berichtje via facebook 🙂

🎵 Hoe klinkt dat? 🎶
Via deze link kan je naar live opnames luisteren van vorige cirkels:
https://soundcloud.com/cosmiccircle

🕰 TIJD 🕰
19:00 – Inloop
19:30 – Opening van de zangcirkel
22:15 – Afsluiting van de cirkel. Voel je vrij om nog wat na te praten met thee 🙂

🔸 PRIJS 🔸
€25,- (contant)
Met dit geld steun je Cosmic Circle in hun missie veilige cirkels te creëren voor mensen. Om dieper in het hart te zakken. Voor een mooiere wereld voor iedereen. Om samen te leven in harmonie.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.