Laden Evenementen

evenement

Creatief met Geld – Mundo Resink

donderdag 9 mei
om 18:30

Gegevens

Datum:
donderdag 9 mei
Tijd:
18:30 - 22:00
Website:

Organisator

The Monkies
Website:
https://www.facebook.com/themonkies...

Locatie

The Monkies
Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
+ Google Maps

Beschrijving

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Hoe geef je geld een dienende, zorgzame en creatieve rol binnen je bedrijf?

Dromen en idealen worden vaak weggejaagd door het idee dat je hart volgen duur is. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze workshop is een speeltuin voor die houding. Wat we deze avond níet gaan doen is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien; wat we wél gaan doen is ‘moeten’ en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten.

Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.

Deze avond wordt begeleid door Mundo Resink, die in 2016 tien maanden zonder geld, leefde, reisde en werkte, en die er zijn leven van heeft gemaakt om te staan en gaan voor de wereld die in onze harten klopt. Meer over hem en zijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld vind je op AstronautenOpAarde.org.

Voor je deelname aan deze workshop hanteren we een commitment-bijdrage van €10,50 (plus kosten betaalmethode), vooraf te voldoen. Jouw gift, na afloop: een bedrag dat voor jou goed en kloppend voelt. Je plek reserveren doe je hier online (klik).

Als je de commitment-bijdrage niet kunt betalen, neem dan contact op via mundo@astronautsonearth.org of 06-42929376. Waar een wens is, is een weg.

DETAILS
Donderdag 9 mei 2019
Inloop 18:30
Start 19:00
Afronding 22:00 uur

The Monkies, Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
Commitment-bijdrage vooraf: €10,50
Jouw gift na afloop: een bedrag dat goed en kloppend voelt

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.