Laden Evenementen

evenement

Kirtan – Singing Circle at The Monkies

dinsdag 29 mei
om 18:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
dinsdag 29 mei
Tijd:
18:00 - 22:15
Kosten:
€15

Organisator

Cosmic Circle
Website:
https://www.cosmiccircle.org

Locatie

The Monkies
Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
+ Google Maps

Beschrijving

Wees welkom voor een nieuwe Kirtan bij The Monkies in Scheidam!

♫ WAT IS KIRTAN? ♫
Kirtan is zingen met hart en ziel. Door het zingen van mantra’s verstilt je hoofd en kan je verbinding maken met jezelf en met elkaar. Zingen is zelfexpressie. Je stem is diep verbonden met hoe jij je voelt. Soms klinkt het prachtig en magisch. Je voelt diep geluk of zelfs extase. Op een ander moment kan je stem confronterend kraken of trillen. Het uiten van deze verschillende klanken zet emoties in beweging. In de cirkel creëren we een veilige plek waarin alles er mag zijn. Lachen, huilen, dansen, stil zijn, naar binnen keren en naar buiten stralen.

Samen zingen we muziek van verschillende tradities en tijden. In Sanskriet over Hindu goden, die kwaliteiten in onszelf symboliseren. Sjamanistische liederen voor moeder aarde. Muziek van de Rainbow family over verbinding met elkaar. Of een Buddhistische chant voor vrede en geluk. Wat ze gemeen hebben is eenvoud en diepe liefde. Of noem het God, Allah, het universum of de waarheid. Het gaat over hetzelfde. We delen graag liedjes die toegankelijk zijn, zodat iedereen mee kan zingen. Misschien voel je je al een kirtan rockster. Of zing je weer voor het eerst in jaren. Hoe dan ook, wees welkom!

♫ LUISTER ♫

♫ PROGRAMMA ♫
Vega(n) Potluck Party: 18:00 – 19:30 (optioneel)
Singing & Meditation: 19:30 – 22:15

♫ PRIJS ♫
€15
Het geld gaat naar Cosmic Circle en The Monkies. Om onze community en activiteiten te ondersteunen, om mensen te verbinden en liefde te verspreiden <3

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.