Laden Evenementen

evenement

Lekker (L)open

maandag 22 april
om 10:30

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
maandag 22 april
Tijd:
10:30 - 15:00
Kosten:
15€ - 25€
Evenement Tags:
, ,

Locatie

The Monkies
Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
+ Google Maps

Beschrijving

Echt door hebben dát we lopen: op de aarde, langs water, onder wolken door. Hoe vaak zijn we ons daarvan bewust? Juist in deze tijd -waarin we keihard gaan- kun je het effect van de natuur goed voelen, als je er met je aandacht bij bent. Als we echt goed kijken zien we hoe mooi de wereld is. Dat geeft vertrouwen, rust.

WAAR STAAT OPEN VOOR?
Het mooie van een periode in de stilte zakken is dat er opening kan ontstaan. Open voor de prikkeling van je zintuigen, maar ook voor wat er in jezelf speelt of wat er gebeurt tijdens het voortbewegen in een groep. Lange stilte wandelingen kunnen ook heel verdiepend werken voor de integratie van bijvoorbeeld een proces waar je inzit, mooi ook na een retreat bijvoorbeeld. Juist ‘in het simpele van het lopen en met de support van de natuur’ ontstaat er ruimte voor inzichten en creativiteit.

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een dag helemaal voor jezelf. Ik hoef je niets te leren, alles is er al in jou. We gaan het alleen samen ontdekken en ik neem je mee in dat proces.

PROGRAMMA
10.30 samenkomen (locatie The Monkies)
– fietsen naar het startpunt
+/-8 km lopen (grotendeels) in stilte + ondersteunende oefeningen
Halverwege pauze met (door jezelf meegebrachte) lunch.
14.30 afsluiten (locatie the Monkies).
15.00 einde

DE ROUTE
We zullen een wandeling maken door en rondom het mooie Broekpolder in Vlaardingen. Daarom starten we met een stukje per fiets. Op station Schiedam kun je een OV fiets huren, deze is de hele dag open.

Broekpolder januari 2019

WIE IS MIRJAM?
Mirjam heeft een grote passie voor de aarde en dat deelt ze met heel veel enthousiasme. Het effect van stilte en natuur heeft ze zelf ondervonden tijdens een voettocht  (5 weken door Spanje), wat voor haar een passende manier is geworden om even helemaal op te laden en los te laten. Haar Mindfulness coaching en yoga opleiding komen samen tijdens de natuur en stilte weekenden die zij samen met Pascal organiseert in Drenthe.
Ze is ieder jaar te vinden in het Mindfulness centrum Plum Village in Frankrijk, waar ze zich laat inspireren, ze kookt de sterren van de hemel en verbinden is het grootste goed wat haar zingeving geeft.

WAT VOORGAANDE LOPERS ERVAN VONDEN
‘De wandeling werd mooi ingekleed met oefeningen en meditatie vooraf en oefeningen om nog meer in de stilte te komen tijdens de wandeling.’

‘Het was sterk voelbaar dat de Natuur met haar stilte en dynamiek Mirjam nauw aan het Hart ligt. Met dit evenement belichaamt zij deze Passie en Liefde voor de Natuur. In haar begeleiding is ze zacht en invoelend, afgestemd op de groep. ‘

‘Door met Mirjam op stap te gaan gunde ik mezelf 4 uur helemaal voor mezelf en mijn gedachten, iets wat ik zelf toch niet zo snel doe. Dankzij Mirjam heb ik de tijd en de rust genomen voor mijn eigen proces. Dankjewel!’

INVESTERING
15, 20 of 25+ euro.
Hierin kun je kiezen welk bedrag het meest past bij wat de dag je gegeven heeft.

AANMELDEN
Leuk dat je meegaat! Je kunt een mailtje sturen naar love@themonkies.nl met als onderwerp: Lekker (L)open. Vooraf aan het event stuur ik je dan nog wat informatie op.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.