Laden Evenementen

evenement

Lekker (L)open goes urban

zondag 1 april
om 14:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
zondag 1 april
Tijd:
14:00 - 16:00
Website:

Organisator

The Monkies
Website:
https://www.facebook.com/themonkies...

Locatie

Rotterdam, Zuid-Holland
Plaszoom
Rotterdam, 3061 LG NL
+ Google Maps

Beschrijving

Zie je de foto hierboven? Wanneer was het de laatste keer dat je een boom van zo dichtbij hebt bekeken?

Leven in de stad, omringt door flat gebouwen en asfalt, kan ervoor zorgen dat we de verbinding met de natuur verliezen. De reclame borden overtijgen de grote boom die ernaast staat. Soms bekruipt ons een snelheid en komen we er (te) laat achter dat we eigenlijk al veel eerder even op adem hadden willen komen.

Gelukkig kunnen we ook in de stad de natuur ervaren. Een boom, een vogel, de wolken in de lucht, de zonnestralen op ons gezicht, dit alles is overal aanwezig en het enige wat je hoeft te doen is het AANDACHT geven.

AANDACHT is simpelweg mogelijk door te verstillen, onze pas te vertragen, te voelen dat we lopen, opmerken dat we kunnen zien, ruiken en horen. En alles wat we AANDACHT geven zal groeien.

Heb ik je AANDACHT?
Lekker (L)open goes Urban 🙂 Graag neem ik je mee naar een stukje groen in de stad (Het Kralingsebos)

WAT KUN JE VERWACHTEN?
In 2 uur tijd ervaar je hoe het is om helemaal met AANDACHT door de natuur te bewegen. Iets wat we allemaal kunnen, maar doordat we dit in een groep doen kunnen we deze energie van aandacht groter maken. Stilte, aarden, adem, ons lichaam bewegen en een intieme ervaring met de natuur, kortom een reboost voor onze ziel.

Deze eerste urban editie wil ik graag op donatiebasis aanbieden.
Stuur me een mailtje om je aan te melden (love@themonkies: lekker (L) goed urban), zet jezelf in dit event op GAAN en deel het met die vrienden die hier vast ook naartoe willen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.