Laden Evenementen

evenement

Osho Kundalini Meditation

donderdag 13 september
om 19:30

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
donderdag 13 september
Tijd:
19:30 - 22:00
Website:

Organisator

Osho Meditations Rotterdam
Telefoon:
0627322233

Locatie

The Monkies
Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
+ Google Maps

Beschrijving

De Kundalini meditatie is de ‘zuster’ meditatie van de Dynamic. De Kundalini is een heerlijke meditatie voor aan het einde van de dag. We schudden letterlijk de dag van ons af. Door deze interne massage worden blokkades in ons lichaam losgeweekt zodat onze levensenergie weer vrijer kan stromen.

Het eerste deel van de meditatie bestaat uit schudden en dansen. Het schudden laten we gebeuren, we hoeven niks te forceren, we laten ons lichaam schudden hoe het wilt op de muziek. Ook het dansen gaat volledig intuitief. Jouw lichaam weet welke bewegingen er nodig zijn om je (weer) lekker te voelen.

Geholpen door het eerste deel kunnen we in het tweede deel van de meditatie diep in onszelf naar binnen gaan, deels begeleid door muziek en deels door stilte. We voelen ons innerlijke lichaam en we maken contact met onze diepere zelf. Het laatste deel kan zittend of liggend, volledig ontstpannen.

————————————————————————-

Draag comfortabele kleding waar je lekker in kan dansen, zitten, liggen. Je kunt jouw eigen yoga matje meenemen als je dat fijn vindt. Anders kunnen wij er een verzorgen.

Het programma:

19:30 Inloop
20:00 Introductie
20:15 Meditatie
21:15 Optionele sharing
21:45 Napraten
22:00 Einde

Kosten:

10 euro

Voor vragen contact Olaf op 06 27 32 22 33

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.