Laden Evenementen

evenement

Retraite: De kracht van stilte & natuur

vrijdag 27 april
om 18:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Begin:
vrijdag 27 april, 18:00
Einde:
zondag 29 april, 17:00
Website:

Organisator

Offline Mindfulness Den Haag
Website:
https://www.facebook.com/OfflineMin...

Beschrijving

We hebben allemaal wel die behoefte om onze batterij op te laden, even te stoppen met het doen van al die dingen die onze energie vragen. In een groene stille omgeving unpluggen en tegelijk uploaden van nieuwe energie, heb je daar ook zo’n zin in?

Mirjam (The Monkies) en Pascal (Offline Mindfulness) nemen je mee de natuur in. Tijdens de weekendretraite met het thema ‘de kracht van stilte en natuur’ ervaren we door mindfulness en verschillende periodes van stilte de helende kracht van de natuur. Even helemaal niets hoeven, alleen maar de balans tussen onszelf en de natuur ervaren dat is waar het dit weekend om draait.

We zijn dit weekend op de Maanhoeve, een mooie retraite locatie gelegen in Drenthe, welke omringd is door een prachtige drie hectare grote (spirituele) tuin. De meeste tijd brengen we buiten door, in de tuin met aanwezige dieren en in de nabij gelegen bossen en het heidegebied van Exloo.

Stilte en Natuur
De natuur heeft een helende werking en is een gezonde manier om onszelf weer helemaal te laden. Als we dat ook nog eens met ons volle bewustzijn doen en de stilte daarin meenemen, ervaren we die kracht tot in onze diepste cellen.
We zullen in alle rust contact maken met onszelf en de balans vinden met onze natuur, in de natuur. Ondersteunend door mindfulness en stilte.

Kom jij dit weekend samen met ons opladen en onthaasten?
Je hoeft geen ervaring te hebben, deze retraite is voor iedereen toegankelijk. Dus voel je welkom, je hele mooie zelf is van harte uitgenodigd.

Ben je nieuwschierig geworden? Je kunt alle verdere informatie hier vinden via: https://www.offlinemindfulness.com/activiteiten/2018/4/27/retraite-de-kracht-van-stilte-natuur

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.