Laden Evenementen

evenement

Sound of Silence Workshop – sing your soul free

zondag 25 maart
om 11:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Datum:
zondag 25 maart
Tijd:
11:00 - 17:00
Website:

Organisator

Mahara Holistic Lifestyle
Website:
https://www.facebook.com/Mahara-Hol...

Locatie

Mahara Holistic Lifestyle
Clercqstraat 123
Amsterdam, 1053 AK NL
+ Google Maps

Beschrijving

Sound of Silence Workshop – sing your soul free

Onder de liefdevolle begeleiding van Francisca Zee van www.thesecretofjoy.net is er de hele dag de mogelijkheid om samen met anderen in het bijzondere proces van je stem bevrijden te duiken.

We doen zachte, leuke, en liefdevolle oefeningen om te voelen wat zingen en klinken is. We verlaten onze comfort-zone en durven onszelf in de ogen aan te kijken via de ander.
Een dag vol persoonlijke begeleiding in jouw proces en met de heerlijke persoonlijke muzikale begeleiding van Sefrijn Langen op de piano.

✨Waarom zingen?
Zingen is de fysieke ervaring van jezelf worden door je te herinneren wie en wat je bent. Je bent energie! Je bent trilling en geluid!

Als je je eigen geluid kunt toelaten zoals het komt dan maak je contact met je essentie. Het is dan alsof je vrijheid toe gaat laten voor jezelf.
Vrij van de beperkingen van je hoofd, vrij van de verhalen die je gelooft, vrij van de trauma’s en emoties van dit leven en vorige levens.
Vanuit deze plaats van vrijheid zul je je opnieuw verbonden voelen met je hogere bewustzijn. Het deel dat geniet van trillen met de geluiden die je maakt. Het deel dat aanwezig is met alles wat in je opkomt. Het deel dat niet mooi hoeft te zingen omdat het allang weet dat het precies klinkt zoals het zou moeten klinken.

Zingen gaat eigenlijk over luisteren.
Wanneer je je verbindt met jouw geluid “uit de hemel” dan word je de liefdevolle luisteraar van je eigen stem. De luisteraar die van alles houdt wat in het huidige moment ontstaat, de luisteraar die niet oordeelt omdat elk geluid een doel en een betekenis heeft.
Jouw geluid dat behoefte heeft aan een liefdevolle luisteraar.
Zingen vanuit jouw stilte betekent dat je ruimte gaat creëren in jezelf en voor jezelf. Een ruimte waar je alles (inclusief jezelf) kunt laten zijn zodat je zult zien hoe perfect het allemaal al is.

Zingen is dus eigenlijk ook stilte in jezelf creëren om te kunnen klinken zoals je werkelijk bent.

Tijdens deze workshop werk je niet aan technieken om je stem te vormen tot een gewenst resultaat. In plaats daarvan zal je vanuit de stilte je eigen stem vinden die jou gaat begeleiden terug naar jouw waarheid.
Je doet het allemaal zelf en het is er allemaal al.
Francisca fluistert je alleen af en toe wat in je oor..

✨Je bent van harte welkom vanaf 10.30u.
✨Investering: € 80,00 pp dit kan je ter plekke voldoen.
✨Wat meenemen?
-Warme sokken
-Omslagdoek

De lunch, en warme drank zijn inbegrepen.

✨ Graag aanmelden via een persoonlijk bericht want we hebben beperkt ruimte. Mailen kan ook, naar Francisca:
thesecretofjoy.net@gmail.com

Heb je vragen dan kun je altijd bellen: 06-55761562

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.