Laden Evenementen

evenement

Wij Maken Ruimte – Weekend Retraite

zaterdag 30 juni
om 10:00

  • Dit event is voorbij.

Gegevens

Begin:
zaterdag 30 juni, 10:00
Einde:
zondag 1 juli, 16:30
Kosten:
€50

Organisator

The Monkies
Website:
https://www.facebook.com/themonkies...

Locatie

The Monkies
Noordvest 23
Schiedam, 3111PE NL
+ Google Maps

Beschrijving

Het is Lente, tijd voor een grote schoonmaak! Opruimen en ruimte maken voor nieuwe plannen die tot bloei willen komen!
Bij The Monkies heeft deze bloem de vorm van een zolder. Een prachtige ruime zolder die ruimte kan gaan bieden aan vele mooie (dans) events. Op dit moment staan er echter nog heel veel stellingen met administratie van het bedrijf dat hier ooit zat. Tijdens dit weekend nodigen we jullie uit in de sereniteit van onze leefomgeving te genieten van onze dagelijkse structuur met yoga, meditatie en bewust eten. Tevens zullen wij een fijne zangcirkel en klankbad verzorgen om jullie helemaal in de watten te leggen na het maken van ruimte.

>> Maar wat gaan we dan doen? <<
Het plan is om met een groep mensen, door middel van een werkmeditatie, ruimte te maken op de zolder. Dit betekend beginnen met een check-in. De taken goed doorspreken. En verschillende delen in stilte uitvoeren.
Vrees niet, we hebben een werkende goederenlift die ons de zwaarste last uit handen zal nemen. Tussendoor worden er heerlijke vegan maaltijden verzorgt. ‘s Avonds zingen we mantra’s in onze welbekende meditatieruimte, of bij goed weer in het park. En na voldoende nachtrust is er alle tijd om rustig wakker te worden met de klank van klankschalen en yoga.

>> Eten <<
Monkie Mirjam Streumer zal ons voorzien van heerlijke maaltijden.

>> Kosten <<
€ 50 + vrije donatie (richtlijn € 10 ~ € 10.000.000 😉 )
Voor dit weekend vragen wij een financiële bijdrage om de kosten te dekken.
Daarnaast is er de uitnodiging te doneren wat je het weekend waard vindt. Dit geld wordt in de community geïnvesteerd. Denk aan verf voor de zolder, een dansvloer, een geluidssysteem, webhosting en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.

>> Aanmelden <<
https://goo.gl/forms/nT28kW274ShOjl1t1

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.