Hanneke

Hanneke is een vrolijke kokosnootliefhebber, grafisch ontwerper, web designer en yogajuf die voluit zingt en danst door het leven. Op mantra’s met of zonder beat. Met haar Studio Vensterbank ontwerpt ze dagelijks voor duurzame en maatschappelijk betrokken bedrijven. Bij StoereVrouwen bedacht ze lange tijd campagnes om wereldverbeterend winkelen te stimuleren.

Studio Moonshine

Hanneke geeft zoal Computer Yoga, Stijve Harken Yoga en organiseert Soul Circles, Kirtan Circles & Women’s Circles in haar yogastudio aan huis in De Biotoop. Ze vind het belangrijk ruimte te creëren waar mensen zich met zichzelf, elkaar en de aarde kunnen verbinden.

Retraites

Voor Wake Up faciliteert ze retraites (met o.a. Monkie Jente en Monkie Sefrijn), organiseert zelf Share The Joy retraites, kookt en geeft yogales voor Avontuur van H’eerlijk Leven tijdens yogavakanties. Ze heeft ook plannetjes om met Monkie Jente nog meer retraites in binnen- en buitenland te organiseren.

http://sistermoonshine.com/

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.