Jente

Jente is een gedreven en tikkeltje rebelse wereldverbeteraar met grote dromen. Na een zoektocht van rechten, economie en bedrijfskunde en avonturen in Australie, Cambodja en Rusland vond Jente het ‘rechte pad’ in Rotterdam. Een combinatie van ondernemen, impact, positiviteit, veel actie, maar juist ook af en toe stilstaan. Zij zette Kromkommer op en ging de strijd aan met voedselverspilling, leefde een half jaar als ‘stads-non’ en ging op onderzoek uit naar verschillende permacultuur communities in Azie en zuid-Europa. Weer terug in Rotterdam ging ze aan de slag met het transformeren van een oud zwembad naar bloeiende broedplaats voor circulaire economie bij BlueCity. Nu werkt ze aan het bouwen van een Tiny House, samen met monkie Martijn.

Jente gelooft heilig in verbinding en liefde, staat (bijna..) elke dag op de yogamat, houdt van ‘buiten’ en wordt blij van goede gesprekken, tree-hugging, mud-building, onkruid wieden en kampvuren.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.