Martijn

Martijn is een eigenwijze, directe en af en toe non-conforme Rotterdammer. Al bijna 10 jaar actief bij Wake Up en regelmatig in een van de Plum Village kloosters te vinden. Ook zet hij af en toe koffie in het Rotterdamse stilte cafe Adem Inn.

Martijn’s interesse gaat vooral uit naar mensen en contact. Hij heeft een diep geloof in de goedheid van de mens en is de officiële knuffelcoach van The Monkies. Daarnaast probeert hij samen met monkie Maarten de lessen van Marshall Rosenberg en Non Violent Communication toe te passen en probeert hij zich een beetje te houden aan de 5 mindfulness trainings.

Hij houdt ook wel van een uitdaging. Na vorig jaar de Camino de Santiago te hebben gelopen zal hij deze zomer samen met monkie Jente een tweetal Tiny Houses (goingtiny.nl) bouwen in Rotterdam. Martijn is een echte internet native en heeft ruim 10 jaar ervaring met internet dingen. Nu probeert hij sinds kort met zijn eigen bedrijf “man van het web” ook digitaal de wereld een beetje beter te maken.

manvanhetweb.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.