Sefrijn

Al sinds zijn jeugd houdt Sefrijn zich bezig met creativiteit en techniek in allerlei vormen. Hij studeerde Industrieel Ontwerpen en Elektrotechniek en wordt enthousiast van nieuwe ideeën bedenken en zelf dingen bouwen of opknappen. Na eerder werk als docent op ArtEZ Enschede en een eigen bedrijf in cultuur educatie, werkt hij nu als zelfstandig ondernemer. Hij zoekt naar het verenigen van o.a. technologie, kunst, natuur, verbinding en spiritualiteit. Dit doet hij door het ontwikkelen van nieuwe installaties waarin je vliegt als een vogel of een interactieve caleidoscoop. Maar ook door het organiseren van evenementen als pianoconcerten, mantra circles en retreats.

Naast kunst, is ‘buiten zijn’ belangrijk voor Sefrijn. Hij volgende verschillende permacultuur cursussen en woonde en werkte in een aantal internationale communities. Sefrijn weet uit bijna elk instrument muziek te krijgen en neemt geregeld (weer of geen weer) een duik in de zee of Kralingse plas.

sefrijn.nl

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten? We sturen je maandelijks 1 nieuwsbrief met een overzicht. Je kan elk moment weer uitschrijven.